DIABLITO

DIABLITOISM

En anslagstavla med nyheter relaterade till DIABLITO, din designbyrå inom alla typer av marknadsföring och kommunikation.


Bookmark and ShareBlack Line Vegan

Black Lines nya serie med 100% veganprodukter (BCAA, Protein och EAA+ Leucine) finns i flera olika smaker. Etikettdesign av DIABLITO.
The Blitz

Södermalms Shaolin & Linnéa Boxning arrangerar en helt ny Gala-upplevelse på Göta Lejon den 5 maj 2018! Affischen är förstås designad av DIABLITO.

Sushi Room

"Stockholms Absolut Bästa Kvarters-Sushi" - Sushi Room - öppnar en ny restaurang. DIABLITO har gjort den nya loggan och designat webbsidan.

Nyckelbryggeriets Påskmust

Nyckelbryggeriers Gammaldags Påskmust brygd på ett traditionellt recept med en unik karaktär och en fyllig arom. Etikettdesign: DIABLITO

Drakmjöd och Drakmölska

Klövsjö Gårdsbryggeri introducerar två klassiska vikingadrycker i ny tappning. Drakmjöd, gjord på honung, ingefära och citron och Drakmölska, bland annat gjord på honung, tranbär och pors. Etikettdesign: DIABLITO

Diablito Habanero Ale

I ett samarbete mellan DIABLITO och Klövsjö Gårdsbryggeris bryggmästare Jan Zakrisson har nu den första batchen av Diablito Habanero Ale sett dagens ljus.
"Habaneron" är en het ale på 6,66 volymprocent. Bryggd på bland annat karamellmalt, Amarillo-humle, Burton ale-jäst och med "Fruta del Diablo" i kärlet.

KGB Promise Ale

Efter ipan och apan kommer nu Klövsjö Gårdsbryggeri med en "OPA", sprängfylld med gyllene löften i form av "Golden Promise".
DIABLITO ligger förstås bakom etikettdesignen, och här kan ni läsa mer om själva OPA:n och dess bakgrund >>.

ZMAsh

Black Madness senaste produkt är en ZMA fulladdad med zink, magnesium, teanin och ashwaganda. Etikettdesign: DIABLITO

Green Line BCAA
GREEN LINE SUPERFRUITS

GREEN LINE är en ny serie kosttillskott med naturliga smaker av frukt och grönt. Logotype/Label design: DIABLITO

Black Madness Black Widow

Black Widow är en färdigblandad Pre-Workout jämförbar med vilken prestationshöjare som helst. Allt enligt Black Madness. Etikettdesign: DIABLITO

Klövsjö Gårdsbryggeris Summer Cooler

Klövsjö Gårdsbryggeris "Summer Cooler" är här. Nu kan sommaren dra igång på allvar. Etikettdesign: DIABLITO

Nyckelbryggeriers kolsyrade drycker

DIABLITO ligger bakom etikettdesignen till Nyckelbryggeriers kolsyrade drycker med kallpressade bär.

Black Madness Crazy hayes 2.0

Black Madness släpper tre nya produkter på Fitnessgalan i Friends Arena (7-8 Maj). Crazy Hayes 2.0 följer upp storsäljaren Crazy Hayes. Övriga produkter är Hayes Pancakes och Black Nitro 3.0. Samtliga designade av DIABLITO.

Never Back Down

Black Madness utökar utbudet av grymma kosttillskott med tydliga resultat. "Never Back Down" är den senaste produkten på hyllorna och precis som det övriga sortimentet så är det DIABLITO som står för etikettdesignen.

Diablito Skull Tee

Tee med loggan i guld eller brons! Diablito Skull Tee. Finns i webshopen. Passa på, begränsat antal!


Fler nyheter relaterade till DIABLITO >>


Bookmark and Share


PEACE, LOVE AND DIABLITOISM!

Diablito on Instagram.   @diablitoism   #diablitoism